Bli bedre kjent med våre nye kollegaer

I Forte Digital er visjonen vår å være en arbeidsplass der de beste teknologene, designerne og rådgiverne trives og kan jobbe sammen om å skape de beste digitale løsningene for våre kunder. Med hele 10 nye kolleger på plass er vi godt rustet for fremtiden. Bli bedre kjent med våre nye designere og teknologer.

10 nye kloke hoder

-Det er utrolig hyggelig å kunne ønske så mange nye kolleger velkommen til Forte_ Digital. Det blir en travel høst sammen med både eksisterende kunder og nye kunder. Vi har en rekke prosjekter gående der vi har behov for mer spisskompetanse, og med hele 10 nye dyktige folk på plass, er vi enda bedre rustet til å hjelpe kundene våre i arbeidet med å skape de beste digitale løsningene, forteller John Kårikstad, daglig leder i Forte_ Digital.

Bli bedre kjent med våre nye folk og hvordan de svarer på spørsmålet «Hvordan ville en perfekt dag sett ut for deg?»

Endre Valstad Berg - Data Scientist

-En perfekt dag for meg inneholder fint vær og gode venner. På dagtid foregår det diverse aktiviteter, mens de gode samtalene på kveldstid fortsetter ut i de sene nattetimer.

Sebastian Evans - Data Scientist

-En perfekt dag for meg starter med å våkne opp litt sent etter en god natt med søvn, for så å spise en lang og god frokost med kjæresten min. Deretter liker jeg å ta en treningsøkt. Når jeg kommer hjem igjen er det gjerne noe fotball å se på. Mot ettermiddag/kveld er jeg ute med venner og finner på noe sprell.

Kine Christensen - UX Designer

-En perfekt dag for meg er å ha det gøy sammen med mennesker jeg er glad i. Gjerne i kombinasjon med god mat og drikke, sommervær, morsomme spill og favorittmusikken på anlegget.

Daniel Fjeld - Senior Digital Designer

-En perfekt dag starter med en tidlig frokost og helt uten planer. Det gir et sjelden rom for valgfri rekreasjon, uten tidsfrist (gjerne i form av en sykkeltur og et bad). Kvelden tilbringes med samboeren og et glass vin i kveldssola, etterfulgt av en sinnsykt bra film som mirakuløst nok ingen av oss har sett før.

Jørgen Borgersen - Developer

-Begynner dagen relativt tidlig slik at man kan få mest mulig ut av dagen. Da liker jeg å slå ut tidlig på golfbanen eller en volleyballøkt med kompiser. Utover dagen ville jeg lagd en god middag med kjæresten min, sett en god film eller møtt venner senere på kvelden.

Thomas Marriaga - UX Designer

-En perfekt dag for meg starter med kaffe på sengen i kombinasjon med godt lesestoff eller en interresant podcast. Dagen fortsetter med en tur ut for å rafinere fotoferdighetene og gjerne noe trening i form av sykling eller på et studio. Dagen bør avsluttes med en kveld ute i gode venners lag, med god mat og drikke.

Bjarte Skar - Senior Developer

-En perfekt dag innebærer elementer av naturopplevelser, god mat, læring og samvær med mine nærmeste.

Mats Borgersen - Developer

-På en perfekt fridag våkner jeg gjerne tidlig og hopper rett i dusjen for å våkne. Slenger i meg en rask frokost og pakker enten bilen for en surfe-session, golfrunde eller en volleyballøkt med venner. Alt etter hva været tillater. Tilbake i leiligheten spiser jeg en god middag med kona for så å gjøre noe gøy på kvelden med gode venner.

August Korbøl Eriksen - UX Designer

-Min perfekte dag starter med en stor frokost og rikelig med kaffe. Om været tillater det vil jeg rulle ut teppet i parken å ligge der med skisseblokken og høre på musikk. Etter et raskt bad på Sørenga, vil jeg vende snuten hjemover for å lage taco med samboeren min. Dagen avsluttes med et glass vin og en episode av naturprogrammet Planeten Vår, før vi legger oss i høvelig tid.

Kristian Ulvund - Front-end-utvikler

-En perfekt dag for meg består av en løpetur i naturlig omgivelser, sosialt samvær med mine nærmeste og tid til spilling / konsumering av ny kunnskap.